Trouwfeest2017-09-07T12:12:46+00:00

Trouwfeest

Op verplaatsing of in onze eigen feestzaal, het smoutmolen-team werkt van begin tot eind mee om van jullie dag dé mooiste dag te maken,…
We nemen graag de tijd om samen de gewenste feestformule op te stellen en zorgen voor een vlot verloop van jullie trouwfeest.

Bij een huwelijksfeest hoort heerlijk, culinair genieten. Een stijlvol diner, gezellig tafelen en vriendelijke bediening, dat kan! Of geven jullie je gasten liever meer keuze? Dan hebben wij ook heel wat fijne buffet ideeën.

Ook bij een Walking Dinner hebben je gasten een uitgebreide keuze aan gerechten, geserveerd op kleine bordjes, zodat je van alles wat kan eten. Deze formule zorgt voor een wat lossere en ongedwongen sfeer.

De parketvloer in onze eigen feestzaal is perfect voor het dansfeest en de sfeervolle zaalverlichting zorgt voor wat romantiek tijdens jullie openingsdans.

Een wijnbar kan ook een extra touch geven aan jullie bijzonder feest. Hierbij wordt het assortiment wijnen geselecteerd aangepast aan de gerechten die gekozen werden.

Aangepaste menu’s, aankleding van de zaal, tafeldecoratie met frisse bloemen,… Het totaalplaatje, daar denken wij mee aan, van A tot Z.